Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

En brannfakkel

11. mai 2011Vi eier et kirkebygg midt i sentrum av Strømsø. Er det så lurt?

Ole-Bjørn Haugaasen

Spørsmålet har faktisk dukket opp flere ganger allerede i den korte tiden jeg har vært pastor. Burde vi ikke selge kirken og tomta og kjøpe oss et sted som er mer sentralt med tanke på tilgjengelighet for den gjengse kirkegjenger? Et sted med grei adkomst, god parkering og kanskje et uteområde? Det er lett å skule til for eksempel Senterkirken på Loesmoen i Øvre Eiker. Med tanke på vår medlemsmasse, burde vi satse på å finne et sted i Spikkestad – Røyken-området?

Det er jo en besnærende tanke, og det høres forlokkende ut! Da ville vi plutselig være en nærkirke for et ganske stort område på en helt annen måte enn vi har mulighet til i dag, og flere ville kanskje føle en naturlig tilhørighet til menigheten. I vår umiddelbare nærhet på Strømsø er det jo stort sett bare utilnærmelige muslimer likevel…

Er dette en defensiv og feig tankegang, eller er det offensivt og framtidsrettet? Kom med synspunkter!Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn