Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

En ny virkelighet for meg

26. mai 2011Det er en ny virkelighet for meg å bli sitert. Og sitatene dukker opp på de forskjelligste steder.

Ole-Bjørn Haugaasen

Her forrige dagen fikk jeg siste nummer av Budbæreren inn av døra. Plutselig ser jeg at navnet mitt dukker opp under en uttalelse. Jeg skvatt! Men jammen følger de med på hva som foregår ute på nettsidene våre. Det må jeg si er imponerende! For her hadde de altså klippet et avsnitt fra det ene blogginnlegget mitt under Pastorens hjørne. Det hadde tydeligvis interesse også utenfor vår enge krets.

Første gang jeg opplevde å bli sitert, var i en begravelse, da presten leste et av diktene fra den første boka mi. Hun spurte etterpå om det var ok, og det var det jo. Men litt flaut å høre andre lese ens egne dikt…, selv om mange kom etterpå og sa det var fint.

Senere var jeg på en jubileumsfest i Nedre Eiker kommunes regi, og sannelig siterte min gode venninne, ordfører Elly, fra et av mine dikt for å understreke det hun mente.

Som sagt, så er dette en helt ny virkelighet for meg, og jeg vet ikke helt om jeg trives med den. Men, har en stukket nesa fram, så må en vel regne med å bli litt sår på nesetippen. På den annen side, er det jo hyggelig å vite at en klarer å uttrykke noe som også har betydning for andre. Men fortsatt har jeg altså ikke kommet lenger enn at jeg skvetter til hver gang jeg opplever å bli sitert.Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn