Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

bilde

Drammen Frikirke tilhører Den Evangelisk Lutherske Frikirke. Vi har for øyeblikket gudstjeneste annenhver søndag kl 11.00.

En onsdagskveld i måneden har vi bibeltime.

Drammen frikirke ønsker å være en menighet for hele familien, i alle aldre. Vi ønsker å formidle vår tro på Jesus Kristus som vår frelser.

Frikirken ny


bilde

Program våren 2024:

Søndag 21 juli kl. 11.00:
Fellesgudstjeneste i Strømsgodset kirke.

Søndag 28. juli kl. 11.00:
Fellesgudstjeneste i Metodistkirken.

Søndag 4. august kl. 11.00:
Fellesgudstjeneste i Misjonskirken.

Jeg har lagt ut noen prekener og tanker om noen søndagstekster under Pastorens hjørne og på Facebooksiden min og på menighetens FB-side.

Vi oppfordrer alle til å holde blikket festet på Jesus og stå sammen i bønn for hverandre og for verden. Bønnen er det viktigste redskapet vi har. Bruk det!

Husk spesielt på misjonærene våre og alle dem som er på flukt eller er i flyktningeleire uten mulighet for å få den hjelpa de trenger i denne situasjonen.

Ha også et spesielt fokus på alle våre brødre og søstre rundt i verden som lider for Jesunavnets skyld.

bilde

Den Evangelisk Lutherske Frikirke har 82
menigheter over hele landet. Drammen
frikirke ble stiftet i 1887, og har i dag ca.
80 medlemmer.

Barn, ungdom, familier og eldre er hjertelig velkommen. Jesus er for alle!

bilde

Nå kan du også vippse gaver til menigheten:
VIPPS din gave til
70863
(gaver og kollekter)

bilde

Vår adresse:
Schultz gate 24, Strømsø, 3044 Drammen (inngang fra Blichs gate)

Ta gjerne kontakt med pastor Ole-Bjørn Haugaasen ved evt. spørsmål om menighetens arbeid.
Kontortid: Treffes etter avtale, tlf 911 17 660

E-post: post@drammenfrikirke.no

Tlf. 911 17 660


INNKALLING TIL MENIGHETSMØTE

Det innkalles med dette til menighetsmøte i Drammen Frikirke etter kirkekaffen søndag 5. november. Hovedsaken er budsjett for 2024.

NBTENTRO - et supert konfirmasjonsalternativ!

NBTentro er et frikirkelig konfirmasjons-alternativ, som er åpent for alle. Tentro tar tak i din hverdag og virkelighet, og knytter dette opp mot tro. Samlingene er bygd for å gi deg opplevelser, oppdagelser og inntrykk, ikke bare skoletimer, som du kanskje frykter når du hører ordet ”undervisning.” Målet er at du skal få oppleve at troen på Jesus handler om relasjon og ikke religion.


Tentro er et alternativ som du kan velge i stedet for å konfirmere deg kirkelig eller borgerlig. Opplegget bygger på den kristne lære og har denne som rammeverk, i likhet med den norske kirkes undervisning. Men er likevel et annerledes opplegg når det gjelder former og læringsmetoder.

Å velge tentro-konfirmasjonsundervisning innebærer ingen forpliktelse til andre aktiviteter enn undervisningen og turene. Det er heller ikke et krav om å være døpt eller å la seg døpe.

Tentro har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra NB-tentro-menighetene som står ansvarlige for turer, undervisningskvelder og gruppesamlinger, men du er hjertelig velkommen til et år med tentro selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv. 
Tentro gjennomføres på et skoleår, med samlinger torsdager, hver 14. dag, samt to turer i løpet av året, blant annet til London.


Du finner mer info og påmeldingsmulighet her: www.nbtentro.no.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn